Kontakt.

 • Fredrik Widing

  Founder, CEO
  & Senior Project Manager

  Fredrik Widing

  Fredrik har under 15 års tid arbetat med retail inom fastighetsbranschen och har ett stort kontaktnät med de flesta branschaktörer, svenska såväl som utländska. Förutom att leda och utveckla Gate46, har Fredrik ansvaret för att utveckla företagets internationella kontakter. Det innebär både att attrahera nya varumärken till den svenska marknaden och att hjälpa svenska företag med expansion utomlands.

 • Louise Viman

  Senior Project Manager
  & Head of Portfolio Management

  Louise Viman

  Louise har flera års erfarenhet inom samtliga delar av lokalhanteringsprocessen. Hon har arbetat med budgetering, kalkylering, strategiarbete, projektledning, etablering, avveckling, bevakning av avtalsfrister och hyresförhandling. Senast kommer Louise från Phone House och rollen Head of Property.

 • Kristian Ericsson

  Senior Project Manager
  & Head of Negotiations

  Kristian Ericsson

  Kristian har flera års erfarenhet från detaljhandeln, i såväl Sverige som i de övriga nordiska länderna. Kristian har varit med och byggt upp flera etableringsavdelningar hos olika detaljhandelsbolag och har arbetat med konceptuella frågor, projektledning och framför allt etableringar. Senast hade Kristian rollen som koncept- och etableringsansvarig på Venue Retail Group AB.

 • Nea Berglund

  Project Manager

  Nea Berglund

  Nea ha flera års erfarenhet av lokalhantering inom retail i fastighetsbranschen. Hon har tidigare arbetserfarenhet inom juridik och ekonomi dels i Sverige och även i USA. Hon har arbetat med projektledning och affärsutveckling och har tidigare erfarenhet av kontorsetableringar.

 • Ewa Kwiatkowska

  Project Manager

  Ewa Kwiatkowska

  Ewa har många års erfarenhet från detaljhandeln, hon har i olika positioner jobbat med försäljning, rekrytering, butiksledning och planering. Idag är hon verksam i rollen som projektledare med inriktning på etablering, lokalförsörjningsprocess och avvecklingsfrågor. Senast kommer Ewa från Timberland i rollen som butikschef.

   

 • Abbi Karlsson

  Project Manager

  Abbi Karlsson

  Abbi har flera års erfarenhet av lokalhantering och kontorsetablering. Hon har även lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning och är en van projektledare. Senast kommer hon från Interoute Managed Services Sweden AB där hon arbetade som Facility Manager med ansvar för utvecklingen av de nordiska kontoren.

 • Linda Westersten

  Project Manager

  Linda Westersten

  Linda har många års erfarenhet inom retail och kommer närmast från Marimekko där hon i olika positioner i Finland, Sverige och Danmark jobbat med bland annat försäljning, planering, inköp och butiksledning. Linda innehar en kandidatexamen i Property Management från Malmö Högskola.

 • Trude Tellefsen

  Project Manager

  Trude Tellefsen

  Trude har flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen och har tidigare jobbat med uthyrnings och utvecklingsfrågor på CBRE och dessförinnan Newsec. Idag är Trude verksam i rollen som projektledare med fokus på etablering, lokalförsörjning och avvecklingsfrågor. Trude innehar en master of science inom finans och fastighet från KTH.

 • Jobba här?

  Vill du bli vår nästa medarbetare?

  Jobba här?

  Vi söker ständigt drivna, passionerade och erfarna personer med intresse för retail. Just nu söker vi en ny Senior Manager. Läs mer om tjänsten här  https://gate46.teamtailor.com/