Kontakt.

 • Fredrik Widing

  Head of Business Development & Partner

  Fredrik Widing

  Fredrik har under 15 års tid arbetat med retail inom fastighetsbranschen och har ett stort kontaktnät med de flesta branschaktörer, svenska såväl som utländska. Förutom att leda och utveckla Gate46, har Fredrik ansvaret för att utveckla företagets internationella kontakter. Det innebär både att attrahera nya varumärken till den svenska marknaden och att hjälpa svenska företag med expansion utomlands.

 • Louise Viman

  Senior Project Manager
  & Head of Portfolio Management

  Louise Viman

  Louise har flera års erfarenhet inom samtliga delar av lokalhanteringsprocessen. Hon har arbetat med budgetering, kalkylering, strategiarbete, projektledning, etablering, avveckling, bevakning av avtalsfrister och hyresförhandling. Senast kommer Louise från Phone House och rollen Head of Property.

 • Kristian Ericsson

  Senior Project Manager
  & Head of Negotiations

  Kristian Ericsson

  Kristian har flera års erfarenhet från detaljhandeln, i såväl Sverige som i de övriga nordiska länderna. Kristian har varit med och byggt upp flera etableringsavdelningar hos olika detaljhandelsbolag och har arbetat med konceptuella frågor, projektledning och framför allt etableringar. Senast hade Kristian rollen som koncept- och etableringsansvarig på Venue Retail Group AB.

 • Nea Berglund

  Project Manager

  Nea Berglund

  Nea ha flera års erfarenhet av lokalhantering inom retail i fastighetsbranschen. Hon har tidigare arbetserfarenhet inom juridik och ekonomi dels i Sverige och även i USA. Hon har arbetat med projektledning och affärsutveckling och har tidigare erfarenhet av kontorsetableringar.

 • Ewa Kwiatkowska

  Project Manager

  Ewa Kwiatkowska

  Ewa har många års erfarenhet från detaljhandeln, hon har i olika positioner jobbat med försäljning, rekrytering, butiksledning och planering. Idag är hon verksam i rollen som projektledare med inriktning på etablering, lokalförsörjningsprocess och avvecklingsfrågor. Senast kommer Ewa från Timberland i rollen som butikschef.

   

 • Abbi Karlsson

  Project Manager

  Abbi Karlsson

  Abbi har flera års erfarenhet av lokalhantering och kontorsetablering. Hon har även lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning och är en van projektledare. Senast kommer hon från Interoute Managed Services Sweden AB där hon arbetade som Facility Manager med ansvar för utvecklingen av de nordiska kontoren.

 • Trude Tellefsen

  Project Manager

  Trude Tellefsen

  Trude har flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen och har tidigare jobbat med uthyrnings och utvecklingsfrågor på CBRE och dessförinnan Newsec. Idag är Trude verksam i rollen som projektledare med fokus på etablering, lokalförsörjning och avvecklingsfrågor. Trude innehar en master of science inom finans och fastighet från KTH.

 • Charlotte Karlsson

  Business Developer

  Charlotte Karlsson

  Charlotte har en bakgrund som managementkonsult, affärsutvecklare, projektledare, säljare och egen företagare. Senast har Charlotte grundat löpargruppen Runday och drivit verksamheten kring denna och dels startat företaget Framåtrörelse. Hon springer långdistans på elitnivå och har en magisterexamen i finans från Stockholms Universitet.

 • Lisen Pettersson

  Project Manager

  Lisen Pettersson

  Lisen har flera års erfarenhet från detaljhandeln inom ekonomi, HR, rekrytering och butiksexpansion, och idag arbetar hon på Gate46 som projektledare. I sin senaste position som Store Expansion Manager var hennes huvuduppgift att sprida konceptet Teknikmagasinet på den nordiska detaljhandelsmarknaden.

 • Linnea Westlund

  Project Assistant

  Linnea Westlund

  Linnea har många års erfarenhet av ledande befattningar inom detaljhandel. Hon har även ansvarat för planering och drift av eventbutiker under sportsevenemang i flertalet länder. Linnea är utbildad marknadsekonom vid IHM Business School och kommer senast från att ha varit egenföretagare utomlands.

 • Mikael Bruun

  Head of Global Expansion Management

 • Caroline Widing

  Head of Workplace Management

 • Mikael Sahlberg

  Consultant

 • Elisabet Karlsson

  Marknadsansvarig

  Elisabet Karlsson

  Elisabet kommer från musikbranschen som frilansande musiker och sångerska på Wallmans salonger. Hon har många års erfarenhet av att marknadsföra sig själv och sitt varumärke. Hon är utbildad jazzsångerska på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Hon ansvarar med allt från för att driva vår kommunikation i sociala kanaler, lägga upp marknadsstrategier, skriva pressmeddelanden till att driva vår träningsgrupp Gate46 Training Club.

 • Karin Tagesson

  Koordinator

  Karin Tagesson

  Karin är koordinator och stöttar ledningen med diverse olika arbetsuppgifter. Hon ansvarar för allt från bokningar, kontorsfrågor och inköp till att skriva pressmeddelanden, driva våra sociala kanaler och administrera event och tillställningar.

 • Jobba här?

  Vill du bli vår nästa medarbetare?

  Jobba här?

  Vi söker ständigt drivna, passionerade och erfarna personer med intresse för retail. Välkommen att kontakta oss på info@gate46.se eller  +46 8 586 134 00