• Nu har franska Maje öppnat sin första fristående konceptbutik i Skandivanien! 🥳 Med ett toppenläge på Biblioteksgatan 6 i en fantastisk lokal erbjuder de kvinnligt mode och accessoarer på två plan ✨
.
@majeparis @bibliotekstan #majestores #bibliotekstan
 • Idag vill vi gratulera @idealofsweden dubbelt! Både för den nya butiken i Gallerian som öppnade i fredags, och för att de kammade hem pris för Årets e-handel i Retail Awards för en vecka sedan! 🤩🏆
.
#idealofsweden #gallerian #retailawards #retailawards2019
 • Vi på Gate46 vill stolt meddela att vi i april i år utseddes till en av vinnarna av Årets Kontor 2019, anordnat av @newst.se! 🏆✨
.
Vårt kontor har vi inrett internt med syfte att inspirera, överraska och stimulera alla sinnen. Med hjälp av @lexterljuddesign har vi lyckats skapa en ljudmiljö som både maskerar trafikljud och som bidrar till en kreativ och trivsam atmosfär i våra lokaler.
.
Läs mer genom att klicka på länken i vår profil.
 • Välkommen till Gate46 Training Club på fredag kl. 11.30! 🌞

På fredag är det dags igen - kl 11.30 kör vi Gate46 Training Club och vi hoppas att DU vill komma och springa med oss! Om du har missat de tidigare tillfällena gör det inget - träningspassen bygger inte på varandra och det går därför utmärkt att hoppa in när man själv önskar. Alla Gate46 vänner är välkomna så vidarebefordra gärna denna inbjudan till dina kollegor.

Efter passet serveras lunch samt Vitamin Well, NOCCO och Barebells.

För att se passets upplägg, mer info och anmälan - klicka på länken i vår profil. 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♀️💨💨
 • Ni har väl inte missat att Cutters har öppnat sin första enhet i stan på Kungsgatan 66? ✂️🎈✨
. 
Om ni mot förmodan gjort det - kom på Cutters AW kl 17.00 27/5 för bubbel, tilltugg och demonstration av deras 15 minuters klippning!
. 
@cutterssverige @cutters.global #cutters
 • Igår sprang vi för livet! 🧡

@urban_tribes arrangerar årligen loppet Spring För Livet för fastighetsbranschen och skänker alla anmälningsavgifter oavkortat till UNICEFs projekt i Malawi.

Från Gate46 var vi tre representanter: Ewa och Linnea som var riktiga stjärnor som sprang 5 km 🌟 och Charlotte som tog hem seger i 10 km! 🏆✨
.
@unicef @unicefsverige #springförlivet #löpinspiration #löparglädje #livet
 • Varmt välkomna till Gate46 Training Club på fredag kl. 11.30 inkl. Goodiebag!

På fredag kör vi vårt 3:e träningspass med Gate46 Training Club. Om du har missat de två första tillfällena gör det inget – träningspassen bygger inte på varandra och det går därför utmärkt att hoppa in när man själv önskar. Alla Gate46 vänner är välkomna så vidarebefordra gärna denna inbjudan till dina kollegor.

På fredag är ett lite speciellt tillfälle då alla som är med och springer dessutom får en fin goodiebag från Cutters med produkter och presentkort på hårklippning!

Efter passet serveras lunch från Orange County Foods samt Vitamin Well, NOCCO och Barebells.

För att se passets upplägg, mer info och anmälan - klicka på länken i vår profil.
 • Varmt välkomna till Gate46 Training Club på fredag kl. 11.30!

Kul att så många kunde komma på förra veckans Gate46 Training Club! För er som missade den kommer en ny chans redan nu på fredag. Alla Gate46 vänner är välkomna så vidarebefordra gärna denna inbjudan till dina kollegor.

För att se passets upplägg, mer info och anmälan - klicka på länken i vår profil.

Hoppas att vi ses på fredag! 🌞
 • Varmt välkomna till det första träningspasset med Gate46 Training Club på fredag kl. 11.30!

På fredag kör vi igång med vårens första löpträning med Gate46 Training Club! Alla Gate46 vänner är välkomna så vidarebefordra gärna denna inbjudan till dina kollegor. 
För att se passets upplägg, mer info och anmälan - klicka på länken i vår profil.

Hoppas att vi ses på fredag! 🏃🏽‍♂️🏃🏽‍♀️💨💨
 • Kom igång med vårens löpträning tillsammans med Gate46 Training Club!

Fredagen den 26 april kl. 11.30 kör vi igång med det första passet. Fokus kommer ligga på löpteknik & löparglädje, men givetvis har du också chansen att utmana dig själv och bli en bättre löpare. Passen kommer ledas av proffs-löparna @thecharlottekarlsson och @mickesahlberg. Efter passet finns det lunch och @vitaminwellsverige.

Inbjudan kommer mailas ut – om du inte finns med i vår lista – skicka ett mail till karin.tagesson@gate46.se så lägger vi till dig.

Hoppas att vi ses den 26 april! 🏃🏽‍♂️🏃🏽‍♀️💨💨
 • Utöver en fantastisk stämning och härliga gäster på vår fest bjöd dessutom @elizabetkarlsson på en helt magisk sångröst! ✨
 • Vi på Gate46 vill rikta ett stort tack till alla fina vänner, branschkollegor och samarbetspartners som var med och firade in vårt nya kontor tillsammans med oss. Vi saknade er som inte hade möjlighet att komma men hoppas att vi ses vid nästa tillfälle! 🥂